14 DAGEN BEDENKTIJD | GRATIS RETOURNEREN | VOOR 23.00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS!

Massage producten

Massage producten voor soepele spieren

Heeft u regelmatig last van vastzittende spieren? Met massage producten is dit verleden tijd. Een massage gun zorgt ervoor dat uw spieren gemakkelijker kunnen ontspannen. Voert u een zittend beroep uit waardoor u soms last hebt van spierknopen of een stijve nek? Dit kan lichamelijk ongemak veroorzaken waardoor u niet comfortabel en productief zult zijn. Een massage nemen is niet goedkoop, en een warme douche is vaak ook niet voldoende. Met een massage apparaat wordt de bloedsomloop verbeterd, waardoor uw spieren sneller kunnen herstellen. Door de massage gun op de pijnlijke plek te houden voor 10-30 seconden, voelt u dat uw spieren losser worden. Een massage krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Massage producten voor herstel na sporten

Sport u regelmatig en wilt u sneller herstellen? Massage producten ondersteunen u om het maximale uit uw sportregime te halen. Na een heftige workout zorgt u dat uw spieren kunnen ontspannen. Op deze manier voorkomt u dat u spierpijn krijgt. Door de trillingen van het rug massage apparaat zijn uw spieren in staat meer zuurstof en voedingsstoffen op te nemen, wat zorgt voor sneller herstel. Ook voor het sporten gebruikt u de massage gun om uw spieren op te warmen. Bij regelmatig gebruik zult u verbetering merken in uw flexibiliteit, spierkracht en herstel. U geniet zo van de voordelen van een sportmassage, zonder het bijbehorende prijskaartje!
Massage producten

Altijd en overal genieten van een massage

Met een massage gun kopen, geniet u altijd en overal van een ontspannende massage. In het gemak van uw eigen woonkamer pakt u het apparaat erbij als u ergens last van heeft. Met diverse opzetkoppen, zorgt u dat u precies de soort massage ontvangt waar u behoefte aan heeft. Houst u van een lichte massage voor ontspanning? Dan bevestigt u de ‘round head’ op een lage trillingsfunctie. Of heeft u behoefte aan een deep tissue massage in uw rug? Met de ‘fork head worden de vibraties diep in uw weefsel doorgezet, wat zorgt voor een versoepeling van uw nekspieren. Massage producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een kleine massage gun kunt u gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Of u deze nu vooral thuis gebruikt, of graag meeneemt naar de sportschool. Met massage artikelen heeft u altijd een heerlijke massage bij de hand!

Investeer in je eigen welzijn

Met uw eigen massage producten, heeft u de controle over uw eigen lichamelijke welzijn. U bent niet afhankelijk van een masseuse om uw spieren te laten ontspannen. Het apparaat is makkelijk in gebruik, u hoeft namelijk alleen het gewenste opzetstuk te bevestigen en de juiste trilstand in te stellen. Eenmaal opgeladen, gaat de accu ongeveer 180 minuten mee, waardoor u er lang plezier van heeft. Denkt u dat een fijn massage apparaat onbetaalbaar is? Dan heeft u het mis. Een rug massage apparaat heeft u namelijk al vanaf €49,95 besteld.
Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?