14 DAGEN BEDENKTIJD | GRATIS RETOURNEREN | VOOR 23.00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS!

Verzend- & Retourbeleid

Verzend- & Retourbeleid

Bestellingen worden bezorgd door PostNL of DPD. Bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden.

Nederland
Bestellingen tot €50 zijn de verzendkosten €5,99
Vanaf €50,00 worden bestellingen gratis geleverd

België

Voor alle bestellingen geldt het verzendtarief van €7,20

BEZORGING EN NIET THUIS ZIJN

Wanneer u niet thuis bent bij de bezorging van uw pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvangt u een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Het kan in sommige gevallen zijn dat je pakketje direct naar een afhaalpunt van PostNL gebracht wordt.

Wil je een product of bestelling retourneren? Lees dan onderstaande informatie goed door:

Binnen 14 dagen na ontvangt dien je het product aan ons te retourneren. 

Wanneer u ingelogd bent op uw account, kunt u de retouraanvraag indienen. U navigeert naar Mijn Account > Bestellingen, waar de knop Retour Aanvragen wordt weergegeven naast de afgehandelde order. Let op!; deze knop is alleen zichtbaar tot 14 dagen na de aankoop. 

Voorafgaand laat je aan ons weten dat je een deel of je gehele bestelling wil retourneren. Nadat wij de retour hebben goedgekeurd, ontvangt u van ons verdere instructies en adresgegevens voor de retourzending van uw bestelling naar onze verzendpartner. Bewaar altijd de track and trace code van de retourzending.

*De producten dienen ongeopend te zijn om het artikel te kunnen retourneren. Indien producten toch geopend retour gestuurd worden, kunnen wij deze niet vergoeden.

*De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze worden niet vergoed door Massageartikelen.com.

* Wanneer je een deel van je bestelling retourneert, zal je enkel de producten vergoed krijgen die je retour stuurt.

* Wanneer je de gehele bestelling retourneert, zal je ook de verzendkosten voor de heenzending vergoed krijgen. (Dus niet de retourkosten)

* Bij een klacht over een product, beschadiging of verkeerde levering, dien je altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?