14 DAGEN BEDENKTIJD | GRATIS RETOURNEREN | VOOR 23.00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS!

Rug massage apparaat

Rug massage apparaat kopen?

Wilt u altijd kunnen genieten van een ontspannen massage? Een rug massage apparaat zorgt voor een therapeutische ontspanning in uw spieren. Na een lange werkdag is het heerlijk om even tot rust te komen met massage artikelen. Door het kleine formaat pakt u de massage gun er makkelijk bij, en plaats je de kop op de plek waar je verlichting wilt ervaren. Heeft u bijvoorbeeld last van een stijve nek of spierknopen in uw rug? Dan plaatst u het rug massage apparaat voor 10-30 seconden op de pijnlijke plek. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat uw spieren soepeler aanvoelen.

Rug massage apparaat voor in de sportschool

Bent u een fanatieke sporter? Dan haalt u met een rug massage apparaat het meeste uit uw workouts. Gebruik het massage pistool voor het sporten om uw spieren op te warmen. Zo bent u klaar voor een goede sportsessie! Of na het sporten gebruikt u het massage apparaat als cooling down. Het masseert de spieren waardoor ze ontspannen, wat spierpijn voorkomt! Gebruik dit apparaat als onderdeel van uw sportregime zodat uw flexibiliteit, spierkracht en herstel verhoogd wordt. Door middel van trillingen wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat voor meer zuurstoftoevoer en opname van voedingsstoffen zorgt. Hierdoor herstellen spieren sneller en staat u voordat u het weet weer vol energie in de sportschool!
Rug massage apparaat

Massage producten voor ieder lichaamsdeel

Een rug massage apparaat is niet alleen geschikt voor uw rug, maar ook voor ieder ander lichaamsdeel waar u last hebt van stijve spieren. Het apparaat is namelijk eenvoudig aan te passen naar de behoefte van uw lichaam. Er zijn 6 verschillende opzetkoppen die u gemakkelijk bevestigt op de massage producten. Om diepe weefsels en kleine oppervlakken te masseren, bevestigt u de ‘point head’. Deze punt dringt tot diep in uw spieren voor een therapeutische behandeling. Voor grote oppervlakken gebruikt u de ‘flat head’ die grote spieren zoals in uw rug of uw benen masseert.

Rug massage apparaat voor ultieme ontspanning

Met een rug massage apparaat heeft u altijd een ontspannen massage tot uw beschikking. U past de massage producten eenvoudig aan op de soort massage die u nodig heeft. Met 12 verschillende vibratiesnelheden, kiest u hoe stevig u de pijnpunten gemasseerd wilt hebben. Wilt u een ontspannen massage om tot rust te komen? Of heeft u last van een hardnekkige spierpijn waar u zwaarder geschut voor wilt inzetten? Door een massage gun kopen heeft u zelf de touwtjes in handen om soepele spieren te hebben.
Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?