14 DAGEN BEDENKTIJD | GRATIS RETOURNEREN | VOOR 23.00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS!

Massage gun kopen

Massage gun kopen voor ontspanning van de spieren

Heeft u regelmatig last van vastzittende spieren? Door een massage gun te kopen geniet u altijd en overal van een heerlijke massage. Na een heftige workout zorgt u dat uw spieren kunnen ontspannen door de trillingen van het apparaat. Dit bevordert het herstel van uw spieren, zodat u binnen de kortste tijd weer in de sportschool staat! Ook als u even lekker wilt ontspannen, is een massage gun kopen een slimme investering. Zo hoeft u geen geld uit te geven aan een dure massage waardoor u elke keer bij een salon langs moet. In het gemak van uw eigen huiskamer pakt u de massage gun erbij om uw spieren te laten ontspannen.

Waarom een massage gun kopen?

Door een massage gun te kopen zorgt u dat uw spieren sneller herstellen. De trillingen zorgen ervoor dat de bloedsomloop optimaal gestimuleerd wordt. Hierdoor nemen uw spieren beter de nodige voedingsstoffen en zuurstof op, wat ervoor zorgt dat spierknopen snel verholpen worden. De massage gun is erg gemakkelijk in gebruik, waardoor u hem er snel even bij pakt als u last hebt. Heeft u een zittend beroep en heeft u vaak last van een stijve nek? Het apparaat houdt u simpelweg 10- 30 seconden op de pijnlijke plek waardoor u al snel verlichting ervaart. Met 4 verschillende massagekoppen en 12 vibratiesnelheden stelt u het apparaat gemakkelijk in op het masseren van elk lichaamsdeel.
Massage gun kopen

Massage producten online bestellen

Of u nu massage producten artikelen wilt bestellen om het beste uit uw sportregime te halen, of omdat u altijd en overal wilt genieten van een ontspannende massage. Met een rug massage apparaat zorgt u dat je uw spieren in optimale conditie blijven. Met een accuduur van 180 minuten, heeft u lang plezier van de massage gun. Wanneer de accu leeg is, laadt u deze eenvoudig weer op in het stopcontact. Door het kleine formaat, neemt u het apparaat gemakkelijk overal mee naartoe. Zo neemt u hem gemakkelijk mee naar de sportschool, of naar een vriend of vriendin. Wanneer u een eigen massage artikelen kopen wilt, hoeft het u gelukkig ook niet veel te kosten. U kunt namelijk al voor €49,95 een massage gun kopen! Voor de prijs van 30 minuten massage bij een massagesalon, zorgt u dat u zelf altijd en overal van een ontspannende massage kunt genieten.

Massage gun kopen voor ieder lichaamsdeel

Een massage gun kopen is niet alleen geschikt voor uw rug of nek, maar voor ieder lichaamsdeel waar u ongemak aan ondervindt. De opzetbare massagekoppen verschillen in grootte en vorm, waardoor u voor ieder lichaamsdeel een geschikt opzetstuk vindt. Zo is de ’round head’ geschikt voor ontspanning van de grote spieren over het hele lichaam, bijvoorbeeld uw rug of benen. Of zijn uw nek- of rugspieren erg gevoelig rondom de wervelkolom? Dan gebruikt u de ‘fork head’ om bij de zachte weefsels te komen. U stelt de trilling functie ook naar eigen wens in, zodat u altijd de juiste sterkte hebt.
Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?