14 DAGEN BEDENKTIJD | GRATIS RETOURNEREN | VOOR 23.00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS!

Massage artikelen

Massage artikelen bestellen?

Bent u een fanatieke sporter en wilt u het meeste uit uw workouts halen? Met massage artikelen zorgt u dat uw spieren sneller herstellen dan ooit tevoren! In het gemak van uw eigen huiskamer gebruikt u de massage artikelen om uw spieren te masseren. Na het trainen kunnen uw spieren verkrampen, wat voor spierpijn zorgt. Dit is een teken dat uw spieren opgerekt worden en aan het herstellen zijn. Door de trillingen van een massage gun, zorgt u dat zuurstof en voedingsstoffen beter opgenomen worden door de spieren. Zo staat u voordat u het weet weer in de sportschool! Haal het beste uit uw sportregime door een massage gun te kopen.

Rug massage apparaat

Niet alleen voor de sportfanaten, maar ook gewoon voor de mensen thuis is een rug massage apparaat ideaal. Werkt u bijvoorbeeld veel thuis? Langdurig in dezelfde houding zitten, kan zorgen voor een verkramping van de spieren. Dit veroorzaakt spierknopen die lichamelijk ongemak veroorzaken. Heeft u regelmatig last van een stijve nek of een pijnlijke rug? Met massage artikelen hoeft u niet de deur uit om te genieten van een ontspannen massage. U pakt het apparaat erbij, en houdt dit op de pijnlijke plek. Bij regelmatig gebruik zult u verlichting ervaren, zodat u minder last van vastzittende spieren zult hebben.
Massage artikelen

Makkelijk te gebruiken massage artikelen

Het voordeel van massage artikelen is dat u deze overal kunt gebruiken. Door het kleine formaat neemt u deze gemakkelijk mee naar de sportschool, of naar kantoor (dit zorgt voor blije collega’s!). De massage producten zijn eenvoudig op te bergen, waardoor ze niet veel ruimte in beslag nemen. Bent u toe aan verlichting van uw spieren? Dan houdt u de massage gun op de pijnlijke plek voor 10 -30 seconden. Herhaal zo vaak als nodig is voor soepele spieren. De accu gaat gemiddeld 180 minuten mee, waardoor u het apparaat niet vaak hoeft op te laden.

Massage artikelen voor ieder lichaamsdeel

De massage artikelen zijn in te stellen op iedere wens of behoefte. Of u nu een diepe sportmassage wilt, of een ontspannen massage in uw nek. Met verschillende opzetstukken zorgt u dat uw massage producten aangepast worden naar uw lichamelijke behoeften. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een ‘fork head’ voor massage van de spieren naast de wervelkolom. De ‘round head’ is juist geschikt voor grote oppervlakken en spieren die verlichting nodig hebben. Met 12 verschillende vibratiesnelheden past u het apparaat eenvoudig aan zodat uw spieren de juiste massage ontvangen. Haal nu zelf massage artikelen in huis om altijd en overal te kunnen genieten van een ontspannende massage.
Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?